Keväisiä ajatuksia

Olen työskennellyt matkailualalla Oulussa pian 9 vuotta ja viimeiset 6,5 vuotta siitä perheyrityksemme tuotteistamisen, myynnin ja markkinoinnin vastaavana. Yritys aloitti käytännössä nollasta ja nyt asiakkuuksia on vuositasolla mitattuna ”ihan kivasti”. En todellakaan halua tässä kertoa, että tällä yrityksellä kaikki olisi täydellisesti hoidettua ja täydellistä. Aina on mahdollisuus tehdä paremmin ja aina on tilaa kasvulle. Luonnollisesti tässä perheyrityksessämme teen paljon myös opastustyötä ja keskustelut ympäri maailman tulevien vierailijoiden kanssa ovat todella opettavaisia.

Olen alunperin teknisen koulutuksen omaava ihminen, mutta kohtuullisen pitkän IT-alan uran jälkeen olen kouluttautunut luonto-ohjaajaksi, luonnonvaratuottajaksi ja matkailupalvelujen tuottajaksi. Lisäksi minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto, jonka tein nimenomaan palvelutuotteen kehittämisen näkökulmasta jo vuosia sitten. Tällä hetkellä opiskelen Lapin AMKssa restonomiksi (matkailu ja palveluliiketoiminta)

Matkaansa suunnittelevat ja yleensäkin lähes kaikki ostamista suunnittelevat henkilöt tekevät hyvin usein ostopäätöksensä netistä löytämänsä sisällön perusteella ja kysymyksistä päätellen sitä sisältöä ei useinkaan löydy riittävästi.

Tällä hetkellä rakennan tilanteen helpottamiseksi traveloulu.fi – sivustoa, joka sitoo yhteen muutamia Oululaisia matkailupalvelujen tuottajia ja tarjoaa ympärivuotisen viikko-ohjelman online booking-mahdollisuudella. Tämä sivusto tulee avautumaan vappuun mennessä.

Autettuani muutamia tuttuja yrittäjiä matkailualalla alkuun, päätin laajentaa liiketoimintaani myös koskemaan palveluliiketoiminnan konsultointia

Tarjoatko matkailupalveluja?

Haluaisinkin tarjota Sinulle yrityksesi julkisivun ja tuotteesi kuntotarkastusta. Oman valintasi ja yrityksesi tarpeiden mukaan voin kuntotarkastuksen jälkeen auttaa Sinua yrityksesi verkossa näkyvän sisällön suhteen aina tuotteistamisesta alkaen. Palveluihini kuuluvat myös online bookingien rakentaminen, myyvän tekstin tuottaminen ja käännöspalvelut useille kielille.

Kuntotarkastusta tarjoan matkailupalveluita tarjoaville yrityksille hintaan 52,00€ (sis alv 24%). Muut palvelut verkkosivuiltani löytyvän hinnaston mukaisesti ja isommista kokonaisuuksista luonnollisesti kannattaa tehdä tarjouspyyntö. Toivon kuulevani Sinusta ja yrityksestäsi ?

Mukavaa kevättä!