Myrry

Tiesitkö, että World Wide Web (WWW ) kehitettiin vuonna 1990? Vain muutamaa vuotta myöhemmin Myrryn perustaja ja omistaja Maija Piippo näppäili ensimmäiset koodinpätkänsä ja tuotti ensimmäiset nettisivut.

Alunperin tekninen koulutus sai kohtuullisen pitkän IT-alan työhistorian jälkeen seurakseen niin luonto- ja ympäristöalan, kuin matkailualankin koulutuksen. Kouluttauminen jatkuu tällä hetkellä Lapin AMKssa ja tavoitteena on saada restonomin (matkailu ja palveluliiketoiminta) tutkintoon vaadittavat opinnot pakettiin vuoden 2020 aikana.

Nykypäivänä Myrry tuottaa toimivat, persoonalliset ja kustannustehokkaat nettisivustot siis yli 20 vuoden kokemuksella ja tuoreilla tekniikolla.

Konsultointi

Kohtasitko ongelmia palvelusi tuotteistamisessa tai asiakkaiden tavoittamisessa? Useiden vuosien työ matkailualalla on antanut kokemusta ja näkemystä siihen, miten erityisesti matkailijoille suunnattu palvelu kannattaa tuotteistaa, missä kannattaa näkyä ja mitä asiakas haluaa tietää. Kysy ihmeessä tarjousta konsultoinnista!

Palvelut

Sinun ei tarvitse murehtia nimipalvelimista, rajapinnoista, plugineista, FTPstä… Ei edes käännöksistä tai myyvän tekstin tuottamisesta.

Myrry hoitaa yhteistyökumppaniensa kanssa teknisesti ja sisällöllisesti toimivat sivustot alusta loppuun pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.

Sijainti

Myrry sijaitsee Oulussa, mutta toimialueena on koko maailma