Myrry

Tiesitkö, että World Wide Web (WWW ) kehitettiin vuonna 1990? Vain muutamaa vuotta myöhemmin näppäilin ensimmäiset koodinpätkät ja tuotin ensimmäiset nettisivut. Nykyään ostopäätös tehdään yhä useammin täysin verkosta löytyvien tietojen pohjalta. Internetin äärellä kasvaneiden milleniaalien, Z-sukupolven ja myöhempien sukupolvien lisääntyvä matkailu siirtää ostamista ja tiedonhakua yhä enemmän verkkoon, joten myös palvelun verkkonäkyvyyden merkitys lisääntyy koko ajan.  

Alunperin tekninen koulutukseni sai kohtuullisen pitkän IT-alan työhistorian jälkeen seurakseen niin luonto- ja ympäristöalan (luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja), kuin matkailualankin koulutuksen (matkailualan pt ja Restonomi AMK). Takaani löytyy myös tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto (näytöt palvelun tuotteistamisesta) ja  yrittäjän ammattitutkinto.

Konsultointi

Kohtasitko ongelmia palvelusi tuotteistamisessa tai asiakkaiden tavoittamisessa? Useiden vuosien työ matkailualalla on antanut kokemusta ja näkemystä siihen, miten erityisesti matkailijoille suunnattu palvelu kannattaa tuotteistaa, missä kannattaa näkyä ja mitä asiakas haluaa tietää. Kysy ihmeessä tarjousta!

Nettisivut

Riittää, kun tiedät mitä haluat myydä. Sinun ei tarvitse murehtia nimipalvelimista, rajapinnoista, plugineista, FTPstä… Ei edes käännöksistä, valokuvista tai myyvän tekstin tuottamisesta.

Hoidan yhteistyökumppanieni kanssa teknisesti ja sisällöllisesti toimivat sivustot alusta loppuun pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.

Sijainti

Yritys sijaitsee Oulussa, mutta toimialueena on koko maailma.

:maija