Näitä tilaus ja toimitusehtoja sovelletaan verkkokurssi- ja verkkovalmennustuotteisiin.

Verkkokaupan tiedot

Myrry.fi-sivusto on tmi Myrryn sivusto (y-tunnus 1772195-5). Tmi Myrry vastaa verkkokaupassa myytävien kurssien sisällöstä ja rakenteesta sekä verkkokaupan toimivuudesta (maksuliikenne, tekninen toteutus).
Asiakaspalvelu:
Maija Piippo
maija@myrry.fi
+358 401866086

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Kurssituotteet tilataan osoitteesta myrry.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Omat kurssit -linkin kautta löydät tilaustesi tiedot sekä verkkokurssit, joille sinulla on voimassa oleva käyttäjäoikeus.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Maksaminen

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset korttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.
(Visa, MasterCard, American Express)

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa.

Kuluttajansuojalain 16 § mukaan digitaalisen tuotteen palautusoikeus raukeaa, kun sisällön toimittaminen on todennettavasti aloitettu. Sivuston järjestelmä havaitsee heti, kun verkkokurssin suorittaminen aloitetaan.

Peruuttamisoikeus ei koske mahdollisia käyttäjän omien teknisten taitojen tai laiteongelmien johdosta johtuvia vaikeuksia saada ostettu verkkokurssituote käyttöön, mikäli verkkokurssin suorittaminen on aloitettu.

Ota ensi tilassa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen. Yhteydenotot sähköpostitse maija@myrry.fi

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sekä kouluttajan, sivuston ja ostajan välistä tilausta ja sopimusta koskeviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

Tmi Myrry pyrkii ensisijaisesti ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet neuvottelemalla. Verkkokauppa kehottaa ostajaa olemaan ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluun esimerkiksi reklamaatiotilanteissa. Jos käyttöehtoja ja/tai tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan ostajan tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja-asiakas voi myös saattaa käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvän erimielisyyden ratkaistavaksi Euroopan komission ylläpitämän niin kutsutun verkkovälitteisen riidanratkaisun kautta (http://ec.europa.eu/odr).

Käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Oulun käräjäoikeudessa. Kuluttajan asemassa oleva ostaja voi kuitenkin aina nostaa kanteen tai olla vastaajana myös asuinpaikkansa toimivaltaisessa alioikeudessa.

Käyttöehtojen muuttaminen

Tmi Myrryllä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja julkaisemalla uudet käyttöehdot myrry.fi-sivustolla ja ilmoittamalla rekisteröidyille käyttäjille muutoksista käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Käyttäjä hyväksyy muutetut käyttöehdot jatkamalla myrry.fi-verkkokaupan käyttöä ehtomuutosten julkaisun jälkeen.

Vastuunrajoitus

Tmi Myrry ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu myrry.fi-verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä.

Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita kuluttajan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia korvaukseen.

 

Verkkokursseillemme voit osallistua mistä vain. Livekurssit järjestetään lämpimässä hallissa Röykässä